50 cursuri & tutoriale de investiții la bursă și antreprenoriat

publicat in 20/06/2024 17:53

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Vrei să faci bani și nu știi cum? Înscrie-te pe MaiorArmy.ro în prima armată de investitori la bursă din România și ai acces nonstop la peste 50 cursuri & tutoriale de investiții la bursă și antreprenoriat pentru doar 25 euro/lună!

Te sfatuiesc sa nu uiti ca cea mai buna investitie pe care o poti face este in propria ta educatie si traim vremuri in care daca nu stii sa-ti investesti banii cu cap, e doar o chestiune de timp pana cand vei ajunge sa te plangi de cresterea preturilor, de inflatie, si te vei mangaia pe cap spunand ca “e criza, asta-i situatia”.

Înregistrează-te și ai acces la peste 50 cursuri & tutoriale de investiții la bursă și antreprenoriat atent alese și adaugate la platformă.

DE ASEMENEA, daca doresti sa te apuci serios de investitii, achizitioneaza-ti pachetul PLATINUM unde ai acces si la canalul de DISCORD unde zilnic discutam toti in ce investim si argumentam de ce o facem pentru ca fiecare sa inteleaga si sa investeasca in cunostinta de cauza.

PS: La pachetul PLATINUM, daca esti interesat, primesti si posibilitatea de a avea o discutie pe ZOOM cu mine de cateva ore (multe fiindca vorbesc mult) in care o sa iti arat odul meu de a investi si iti voi arata si unul dintre portofolile mele.
PS2: Poti plati abonamentul in Maior Army chiar si cu crypto! 👍

- - - - - - - - - - - - - - - - -
👉 Detalii despre abonamente, aici: https://www.maiorarmy.ro/prezentare-premium/
- - - - - - - - - - - - - - - - -

Investeste in propria ta educatie si inconjoara-te de investitori care te pot ajuta sa prosperi din punct de vedere financiar.

Acum nu mai ai nici o scuză să nu te apuci de investiții și nu uita ca împreună vom fi mult mai puternici și mai educați!

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.



Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
170 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

ROCA Industry - Dreapta SUS

Termenul zilei
Informatii confidentiale

Informatii confidentiale – Informatii de orice natura privitoare la un emitent sau la valorile mobiliare emise de acesta, inaccesibile publicului sau care nu au devenit inca publice si a caror divulgare ar putea influenta pretul sau alte aspecte ale tranzactiilor cu valori mobiliare ale emitentului sau ale societatilor comerciale asociate ori ale celor in care emitentul detine o pozitie majoritara.

Vezi toți termenii



Holisun
Cursul BNR pentru data 06/09/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9728 RON +0.03 %
1 USD 4.476 RON -0.09 %
1 GBP 5.8944 RON -0.03 %
1 CHF 5.3165 RON +0.45 %
1 CAD 3.3163 RON +0.00 %
1 AUD 3.0155 RON +0.13 %
1 NOK 0.4218 RON -0.12 %


Statistici site
Total membri 1480
Activi azi 1
Membri online 0